This API contains data from the Häme Events form, and all other event organizers in Tavastia region.

The API is originally developed by the City of Helsinki Open Software Development team , who also provide the complete API specifications. This API instance is further developed and edited to suit the needs of the Tavastia region. This API is called Häme Events. Location information is fetched from Google Maps (at the time of writing) with extra information provided by user. In the API, you can search data by date or location as well as bounding box.


1. Tapahtumatietojen käyttöoikeus

1.1. Tapahtumatiedot on lisensoitu CC BY 4.0 lisenssillä:

Lisenssin tiedot (FI)

1.2. Kuvat:

Kuvia koskee seuraava lisensointi:

1.2.1 Kuvia saa käyttää ainoastaan kuvan tapahtumaa käsittelevään tiedotukseen ja viestintään. Kuvien käyttäminen tähän tarkoitukseen on käyttäjälle ilmaista. Kuvan käyttö tai siirto muihin tarkoituksiin on kielletty. Kuvien tekijänoikeudet pysyvät omistajalla.

1.2.2 Lataamalla kuvan rajapintaan hyväksyt yllämainitut kohdassa (1.2.1) olevat käyttöehdot sekä vakuutat, että kuvan tekijänoikeudet kuuluvat sinulle tai sinulla on lupa käyttää kuvaa kohdan (1.2.1) mukaiseen käyttötarkoitukseen. Häme Eventsiä ylläpitävä taho ei vastaa käyttäjien tekemistä tekijänoikeusrikkomuksista.

2. Tapahtumien laillisuus ja asianmukaisuus

Sisältö ei saa olla lakien vastaista tai altistavaa muut käyttäjät haitalle (johon sisältyvät rajoituksetta petokset, liike- tai mainevahinko tai rikollinen toiminta).

Sinulla ei ole oikeutta lähettää palveluun sisältöä, joka on valheellista, harhaanjohtavaa, laitonta, siveetöntä, mautonta, pornografista, loukkaavaa, herjaavaa, uhkaavaa, häiritsevää, vihamielistä, halventavaa tai kiihottavaa, rohkaisee käytökseen, joka on rikollista tai johtaa siviilioikeudelliseen vastuuseen, rikkoo jonkin henkilön tai tahon oikeuksia tai velvollisuuksia, mukaan lukien julkisuutta ja yksityisyyttä, sisältää vioittuneita tietoja tai muulla tavoin vahingollisia tai häiriöitä tai tuhoa aiheuttavia tiedostoja.

3. Henkilötiedot

Häme Events -tapahtumarajapintaan kerätään ja talletetaan tapahtuman ylläpitäjän sähköpostiosoite tapahtuman luonnin yhteydessä. Tätä sähköpostiosoitetta käytetään palvelun omistajan toimesta ainoastaan tapahtumaa koskevien ilmoitusten lähettämiseen tapahtuman ylläpitäjälle (Esimerkiksi virheellisestä tapahtumatiedosta tulleet ilmoitukset) tai tapahtumakohtaisen salasanan palauttamiseen. Tätä tietoa ei näytetä Häme Events -palvelussa eikä sitä myöskään saa haettua rajapinnasta muilla tavoin.

Mikäli tapahtumatietojen yhteyteen lisätään muita henkilötietoja (esimerkiksi tapahtuman yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot), vakuutan, että minulla on oikeus ja asianomaisten henkilöiden suostumus lisätä tapahtumatietoihin tapahtumalle tarpeellisten henkilöiden tiedot. Henkilötietoja saa käyttää ainoastaan tapahtumaa käsittelevään tiedotukseen ja viestintään. Henkilötietojen käyttö tai siirto muihin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty.

Rajapinnan ylläpitäjä ei käytä, luovuta tai myy käyttäjien lisäämiä henkilötietoja tai käytä niitä muihin kuin Häme Eventsin välttämättömiin ylläpidollisiin tarkoituksiin (pl. viranomaisten tiedonsaantioikeus).

4. Häme Events -ylläpitäjän yhteystiedot:

Hämeen liitto (0826048-0)

Niittykatu 5, 13100 Hämeenlinna
www.hameenliitto.fi)
Tapahtumaan liittyvät ilmoitukset

Tapahtumasta lähetettävä ilmoitus tulee lähettää api.tavastiaevents.fi/tavastiaevents/report/ osoitteeseen POST-pyynnöllä. Pyyntöön pitää liittää message_code ja event_id tiedot. Lisänä voidaan lähettää message, jossa voidaan lähettää lisätietoa liittyen pyyntöön, joka liitetään lähetettävään sähköpostiin. message tiedon maksimipituus on 300 merkkiä.

Tiedot lähetetään form-datana

Jos viestin pituus ylittää 300 merkkiä, rajapinta palauttaa 'message': "Message length can't exceed 300 characters"
Jos viestistä puuttuu message_code tai event_id, rajapinta palauttaa 'required': 'event_id and message_code must be suplied with the report'
Jos ilmoitettua tapahtumaa ei löydy, rajapinta palauttaa 'event_id': 'Event with that id was not found'
Jos lähetettiin virheellinen message_code, rajapinta palauttaa'message_code': 'Message code was not found on the server'
Jos viesti lähetettiin onnistuneesti, rajapinta palauttaa 'message_sent': 'Successful'
Jos lähetyksessä on tapahtunut virhe rajapinnan puolella, rajapinta palauttaa 'server_error': 'Error occurred on server. Please try again'

Virhe tapahtuman tiedoissa

message_code, jonka arvona 100
event_id, jonka arvona ilmoitettavan tapahtuman id
messageMahdollinen viesti lisätään lähetettävään sähköpostiin.
Tästä lähtee sähköposti ylläpitäjälle ja tapahtuman luojan ilmoitettuun sähköpostiin.

Asiaton tapahtuma

message_code, jonka arvona 200
event_id, jonka arvona ilmoitettavan tapahtuman id
messageMahdollinen viesti lisätään lähetettävään sähköpostiin.
Tästä lähtee sähköposti ylläpitäjälle.

Unohtuneen PIN-koodin pyytäminen

message_code, jonka arvona 300
event_id, jonka arvona ilmoitettavan tapahtuman id
Tästä lähtee sähköposti ylläpitäjälle ja tapahtuman luojan ilmoitettuun sähköpostiin.

Häme Events-rajapinnan dokumentaatio

API test environment is located here Test API

Alta löydät linkin dokumentaation, josta löydät tarkemmat ohjeet tietojen syöttämiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen.

Linkki dokumentaatioon

Tällä hetkellä on suositeltavaa käyttää /event takaa löytyviä hakutoimintoja.

Linked Events provides categorized data on events and places. In the API, you can search data by date or location as well as city neighborhoods.

The API provides data in JSON-LD format.

The API is in beta phase. To help improve the API, please don’t hesitate to comment, give feedback or make suggestions to API's Github issues or through project page at dev.hel.fi

Usage instructions

Use the browsable version of the API at the bottom of this page to explore the data in your browser.

Events are the main focus point of this API. Click on the event link below to see the documentation for events.

Browsable API

The default basic root view for DefaultRouter

GET /v1/